Lessen

Enkele les
Je lest 1 keer per week op vrijdagavond in Nieuw-Schoonebeek of 1 keer per twee weken op woensdagavond in Nieuw-Schoonebeek. In beide gevallen betaal je 1 keer contributie.

Dubbele les
Het is mogelijk om zowel elke week op vrijdagavond te lessen als 1 keer in de twee weken op woensdagavond. Dit dien je zelf aan te geven bij degene die de lesindeling maakt. Er zal dan worden gekeken of er ruimte is in een bepaalde groep. Als er ruimte is, kan je voor het desbetreffende winter- of zomerseizoen waarop de lesindeling in dat geval betrekking heeft 2 keer worden ingedeeld. Dit betekent dat je ook twee keer de contributie betaald voor dat deel van het seizoen.
Ieder seizoen wordt opnieuw beoordeeld of dubbel lessen mogelijk is. Vaak is in overleg veel mogelijk.

Extra les
Het is ook mogelijk gebruik te maken van een extra les, als je bijvoorbeeld maar enkel lest en je niet officieel dubbel-lesser wilt worden. Daarnaast kan je ook kiezen voor een extra les als er al te veel aanvragen waren voor het volgen van dubbele lessen in dat specifieke seizoen en je dus niet voor twee keer per week kon worden ingedeeld.
Een extra les biedt de mogelijkheid om, indien er ruimte is, een extra les op een bepaald moment te volgen. Voor een extra les dien je zelf contact op te nemen met degene die de lesindeling maakt. Hij of zij kan beoordelen of er plek is. Er zijn extra kosten verbonden aan het volgen van een extra les. In het zomerseizoen zijn de kosten hiervoor € 2,50 per extra les en in het winterseizoen € 5,00 per extra les, in verband met de huur van een binnenmanege in het winterseizoen. Ook voor extra lessen geldt: In overleg is vaak veel mogelijk!

Meer informatie over lesavonden, leslocaties en instructeurs vind je onderaan de pagina onder het kopje: Lesindeling of op de Facebook-pagina: Olieveld Ruiters.

Het is altijd mogelijk contact op te nemen met de lesindeler. Op dit moment is dat Jan Gommer: 06-54611779.

Nieuws

Ook de Olieveldruiters doen mee... Lees verder »
Jaarlijkse ledenvergadering Olieveldruiters... Lees verder »
Open dressuurconcours Olieveldruiters 2019... Lees verder »

Contactformulier

Neem onderstaande captcha-code over en klik op verstuur.
  • Krag, 7766 | Nieuw-Schoonebeek